Äntligen är min trappa renoverad

Hej på er allihopa och välkomna in till bloggen och till ett inlägg jag tror ni kommer tycka om. Jag har nyligen flyttat in i ett hus och det finns mycket som jag har lust att fixa med här hemma. Jag vet att många av er också är nyblivna husägare. Jag brukar få extra mycket idéer när jag läser era bloggar! Hoppas jag kan bidra med något till er idag? Nu ska jag berätta om ett företag som hjälper till inom trapprenovering i Vellinge med omnejd. Det är ett företag som heter Tånnanders trapprenovering Skåne som renoverat den gamla furutrappan och lagt nya steg i ek.  

 

Jag är så glad att jag inte slängde ut den gamla trappan och köpte en ny som jag först tänkt. För med denna trapprenovering har jag fått en trappa i nyskick och till ett riktigt lågt pris. Knappt 13 000 kronor kostade det! Det var en kollega som tipsade mig om det här företaget då han fått mycket god hjälp med sin trapprenovering. Jag vill rekommendera er att renovera er trappa istället för att köpa en ny. Ni som är intresserade av att få hjälp med en trapprenovering i Vellinge med omnejd borde ta kontakt med Tånnanders trapprenovering Skåne. Deras hantverkare är proffs på allt som har med renovering av trappor att göra och med deras hjälp kommer ni få en trappa som ser helt ny ut. Jag gillar idén om att återanvända och fixa iordning det som redan finns istället för att kasta ut och köpa nytt. Riktigt klimatsmart tycker jag att det här är! Tånnanders trapprenovering Skåne gör ett gratis hembesök och ni kan också få en offert så ni vet vad jobbet kommer kosta. Så nu hoppas jag att ni kan få nytta av det här inlägget!